Queesten & Boekrecensies Blog

Op de blog van Queesten staat een interview met Marga van Boekrecensies Blog. Dit interview is vooral interessant voor schrijvers, die op weg zijn om een eigen boek te schrijven. Én uit te geven natuurlijk! Queesten is het bedrijf van Astrid Habraken, dat schrijvers begeleidt in dit proces.

Jouw queeste – Queesten

Queesten Boekproducties luistert, begeleidt, adviseert, netwerkt en is een stok achter de deur voor het schrijven van jouw authentieke verhaal. Geen uitgever, wel een aanmoediger. 

Aldus Astrid Habraken. Astrid heeft niet alleen een eigen boek geschreven: Verdwaald in Tirol maar schrijft voor Boekrecensies Blog ook recensies. Daarnaast geeft zij graag tips aan schrijvers in spé. Deze zijn niet alleen op haar website zijn te vinden maar ook op Boekrecensies Blog. We noemen graag: Drie tips van een schrijfster en Een boektitel bedenken, hoe doe je dat?.

Maar nu dus een interview met Marga. Dit interview is vooral interessant voor schrijvers die graag een recensie van hun kersverse boek willen. Of een al langer bestaand boek, want oudjes zijn ook welkom ;>)

Wat kan je verwachten van Boekrecensies Blog en stellen wij ook voorwaarden aan een boek? Heeft Boekrecensies Blog een bepaalde voorkeur qua genres of komen alle soorten boeken in aanmerking voor een recensie? Dit alles kun je lezen in het interview.

Boekrecensiesblog:

een site vol persoonlijke reviews

Meer voor schrijvers:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *