Marga

Marga van der Vet

Er was eens een vrouw die graag las. In haar enthousiasme over haar boeken bestookte zij haar mede-mensen, die al gauw moe werden van haar enthousiasme en uit haar omgeving verdwenen zodra zij weer kwam aanrennen met een nieuw boek dat gelezen móest worden…

Zo geschiedde het dat Marga alleen achterbleef en besloot om dan maar over haar passie te gaan schrijven. Haar recensies en columns over boeken vlogen al spoedig het hele internet over en zij schreef voornamelijk voor anderen.

Maar de postbode bleef maar komen met pakketjes boeken voor recensies, en ook vrienden en vriendinnen die zélf boeken hadden geschreven wilden graag een eerste indruk of een kundig oordeel. En een gepubliceerde recensie! Al gauw begon zij haar éigen blog en betrok zij een paar geweldige lezende mede-schrijfsters bij haar website.

Boekrecensiesblog = teamwerk!

Boekrecensiesblog was geboren en groeide uit tot een mooie website, met een continue stroom van goede blogs over boeken en leescultuur door Noortje, Natasja, Lysanne, Yvonne, Astrid en Godart.

En Marga? Zij las en schreef (hopelijk) nog lang en gelukkig.

PaardenColumns

Marga = Content Creator

Marga is geboren en getogen in Hilversum, maar woont vanaf 1995 op het platteland in Westerwolde  (Zuid-Oost Groningen). Dat moet ook wel, want ruimte voor stallen en weilanden is een must voor de kleinschalige Fjordenpaarden-fokkerij. Al jaren schrijft ze columns en artikelen voor de paardenwereld, deze zijn verzamelend in Paardencolumns:  “Normen en Paarden“.


Voor mijn mede hartpatiënten is er de website:  “Hartpatiente Columns” waar je het boekje “Pak van mijn Hart” (2018) kan bestellen. Ook zijn er columns en gastblogs.


En als er dan nog tijd over is, zit Marga graag achter haar naaimachine om wéér een Chanel-jasje te maken of om een naaimachine te testen. Alle informatie  over (Chanel) couture, naaimachines en naaiboeken, vind je op: SewingChanelStyle. Dit is een grote website met een Nederlandstalig en Engelstalig blog.

Valt er nog meer te melden? Heel veel, maar ik duik nu eerst weer even in een boek…”