Recensie aanvraag

Boekrecensies blog bevat héél veel boekrecensies van verschillende genres. Er is geen specialisatie in bijvoorbeeld thrillers, young adult, Engelstalig, roman of anders.

Ook is er geen onderscheid tussen een zelf uitgegeven boekje, debuut of een internationale bestseller.

Geen sterren op Boekrecensies blog?

Op deze website wordt er niet gewerkt met sterren. Ieder boek heeft zijn eigen karakter en iedere schrijver zijn of haar eigen stijl. Net als kleding is een boek onderhevig aan smaak en zal het de ene lezer wel aanspreken en de andere niet.

Een recensie zal gaan over de inhoud, voor wie het boek geschikt is en wat de lezer ervan kan verwachten.  

Interviews zijn altijd mogelijk

Een auteur die zijn of haar eigen werk toelicht is voor ons en voor de lezers altijd heel interessant. Lijkt het je als auteur om geïnterviewd te worden en daarmee de lezers een kijkje achter de schermen te geven? Neem vooral contact met ons op!

​Is Boekrecensies blog commercieel?

Boeken

Er is geen verdienmodel. ​Echter, giften via een Tikkie zijn zeer welkom.

Tevens is er een Bol.com affiliatieprogramma: van iedere (anonime) aanschaf via deze webiste bij The Big Bolcom, krijgt Boekrecensiesblog een heel klein percentage van de verkoopprijs. ​Dat om de website te onderhouden en te beveiligen.

Hoe vraag je een recensie aan?

Een recensie-aanvraag gelieve mét beschrijving van het boek, het liefst een persbericht of een link naar de bijbehorende website. Er staat géén huisadres op Boekrecensies Blog, dit om te voorkomen dat er, zonder overleg, boeken worden opgestuurd voor recensies. Een recensie is een recensie en dat betekent dat we NIET vooraf de recensie laten zien alvorens deze wordt gepubliceerd. Tevens is er GEEN mogelijkheid om de recensie na afloop te wijzigen, tenzij hier een gegronde redenen voor is.

Only menselijke recensies!

Garantie: (gast-)recensies zijn menselijk, géén AI-gegenereerde teksten.

Zie ook:

Let op:

Wij beoordelen alleen fysieke exemplaren, geen e-books!

En wij doen niet aan het retourneren van recensie-exemplaren.

Positief blog

Boekrecensiesblog is een positieve website. Het gaat er om de lezer te enthousiasmeren. Natuurlijk zijn de recensies wel kritisch over de inhoud en is er een persoonlijke mening over het boek.

Maar sterk negatieve recensies zul je op deze website niet tegen komen. Indien een boek echt zwaar tegenvalt dan nemen we contact op met de auteur of uitgeverij en bedanken voor de eer.

Recensie-aanvraag: recensieaanvraag@boekrecensiesblog.nl