Cynthia Visser

Sinds ik kan lezen, lees ik. Als klein kind werd ik al blij van de bibliotheek en de verplichte literatuur op school was voor mij geen straf.  De bibliotheek en boekenwinkel is voor mij net een snoepwinkel. Ik kan intens genieten van een goed boek en vind het jammer als het uit is. Als een schrijver/schrijfster ervoor kan zorgen dat ik een boek in een keer uit kan lezen, ben ik verkocht. Het liefst lees ik dan alles wat diegene heeft geschreven.


Naast lezen vind ik schrijven een heerlijk ontspannen bezigheid en sinds kort doe ik dat in de vorm van bloggen en recenseren. Dit doe ik met ontzettend veel plezier en hoop hier in de toekomst nog meer mee te kunnen doen. 


Ik lees het liefst (psychologische) thrillers van Nederlandse/ Engelse en Amerikaanse schrijvers, biografieën/ waargebeurde verhalen en een heerlijke chicklit kan ook nog wel de revue passeren. Biografieën van sporters laten mij denken over hun levensstijl, ik vind het zo bijzonder dat je dat uit jezelf kunt halen. Door dit soort boeken, word je een stukje bewuster van je allemaal nog meer kunt bereiken als je maar wilt.


Verder ben ik de trotse moeder van een dochter en een zoon en wonen wij met ons gezin in de buurt van Amsterdam.  Ik ben werkzaam als fysio- manueeltherapeut in een particuliere praktijk. Mijn specialisatie is complexe schouderpathologie en ik haal veel voldoening uit het begeleiden van mensen om tot een beter inzicht te komen met betrekking tot hun klacht. 

Cynthia Visser: LinkedIn