Sta achter ons

Schenk je/u ons een kopje koffie voor ons harde werk en deze fantastische website :>) ? Dat zou heel aardig zijn! Alvast reuze dank want een gebaar van waardering en support is enorm enthousiasmerend. Dan kunnen wij lekker verder gaan met boeken lezen en recenseren…

De QR code kun je zo scannen en de rest gaat dan vanzelf!

Schenk ons een kopje koffie!

Of support ons middels Bol.com:

BoekenBoeken

Zoals jullie kunnen zien staat er op de website een advertentie van Bol.com.

Maar gelukkig zijn dit de enige advertentie en zullen wij jullie niet lastig vallen met Google Ads of Pop-ups.

Boekrecensies Blog advertentievrij

Zoals jullie ook hebben gezien, is het ons gelukt om de afgelopen jaren géén advertentie-inkomen te genereren. Dat is goed nieuws voor jullie, maar minder voor ons. Wellicht hadden we hier harder aan moeten trekken, maar we zijn geen advertentie-verkopers en besteden onze tijd liever aan boeken lezen en recenseren.

De enige advertenties die op de website staan zijn die van onze eigen tekstbureaus, blogs of websites.

Daarnaast hebben we dus wel een affiliatie-programma van Bolcom, en in een enkel geval een betaalde blogpost, om de kosten van de website eruit te halen.

Géén krimp- en graaiflatie

Alles is duurder geworden, alles wordt nog veel duurder. Helaas hebben wij hier ook mee te maken, want een hostingbedrijf doet het niet voor niets en beveiligingssoftware al helemaal niet. Daarnaast zijn er ook bedrijven die sowieso de prijzen verhogen om gewoon mee te gaan met de flow. Gelukkig kunnen wij er voor kiezen om er niet aan mee te doen.

De website is de afgelopen jaren niet kleiner geworden, volgestouwd met advertenties of omgevormd tot betaalde diensten. Dat laatste zouden wij natuurlijk wel lekker vinden. Mooie boeken lezen, een recensie schrijven en er ook nog eens voor betaald worden. Yésss...

Een beetje support graag!

Het affiliatieprogramma van Bol.com houdt in dat we 2% commissie krijgen op aanschaffen van boeken, of andere spullen, die via onze website worden gekocht. Dus als jullie een boek willen kopen en eerst de link op onze website aanklikken, krijgen wij hier een mini-deeltje van. Dit geldt ook voor vele andere producten.

Van de opbrengst van Bol.com kunnen we de website en de beveiliging betalen. Hier zijn we natuurlijk hartstikke blij mee want alles is duur en de mensen van de hostingbedrijven willen natuurlijk ook graag goed betaald worden.

Alvast dank voor jullie support!