Een meisje met twee borsten

Gastrecensie van Godart Bosmans

Hoe een doodeenvoudig liefdesverlangen van Jonathan kan leiden tot een hilarische reis naar New York en Mexico. Ongekende fantasie en humor met gekke verbanden zijn net als herhalende erotiek de fil rouge van dit op zich wel logische fantasierijke verhaal. 

Bizar & naakt

Bizarre personages met al even bizarre namen, Pief, Poef en Paf, om er maar enkele te noemen komen ten tonele. Van in het begin tot op het einde zijn er naakte situaties. Naakt, naakt, naakt en nog eens naakt alsook het bloot slaat je om de oren waardoor het verhaal soms wat op de achtergrond geraakt maar gelukkig spitsvondig terugkomt.
Het boek krioelt van gekke woordspelingen, hilarische beeldspraak, en linguïstische gekkigheden. Okee, hier en daar wat grof taalgebruik en afhankelijk van hoe je het bekijkt niet altijd vrouwvriendelijk, wat sommige lezers tegen de borst kan stuiten of door mekaar kan schudden. 

Hoog Brusselmans-gehalte

Al bij al over het algemeen goedlachse humor met een hoog Brusselmans gehalte alsook Urbaneske taferelen. 
Verwijzingen naar actuele situaties halen de lezer sporadisch doch verrassend uit de meeslepende fantasie. 

Een gevoel van ‘teveel is trop en trop is teveel’ kan je overvallen doch het verhaal is zo meeslepend en wordt naar het einde toe best wel spannend en zelfs een tikkeltje filosofisch. 
Helaas, een moord blijft onopgelost waardoor je als lezer nieuwsgierig achterblijft en wie weet , uitkijkt naar Erik zijn derde boek…
Kortom een fantasierijk boek dat erotische kolderhumor hoog in het vaandel draagt waarbij taboes niet lijken te bestaan.
Een absolute aanrader voor mensen die houden van dit genre.

‘Een meisje met twee borsten’ is het tweede boek van Erik Segers en minstens zo sterk in zijn genre als het eerste boek ‘Ik ging naar de dokter’, zeker wat betreft onverwachte wendingen en naaktscènes.

Trackbacks & Pings

  • 'In de lavabo' van Erik Segers - Boekrecensies Blog :

    […] De roman ‘In de lavabo’ handelt over Floris die angst heeft om COVID 19 op te lopen. Hij is ook hopeloos verliefd en sleept een welbepaald verleden met zich mee. Floris zondert zich af in een klein appartement, zeg maar studio. De roman is geschreven door Erik Segers. […]

    3 jaar ago
  • Hotel Adonis ***** - Boekrecensies Blog :

    […] de lavabo’ van Erik Segers Een meisje met twee borsten Komisch debuut: ‘Ik ging naar de […]

    3 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *