Hotel Adonis *****

Hotel Adonis ***** is geschreven door Erik Segers en komt eind deze maand in de winkels. Godart Bosmans heeft het boek al gelezen. Hij moest regelmatig hardop lachen! Tussen het lachen door schreef hij een recensie voor ons.

Hotel Adonis

Hotel Adonis is een luxe-resort op het fictieve eilandje Kratos in Griekenland. Het is een vakantieoord waar volwassen vakantiegangers erotisch worden verwend en de tijd van hun leven beleven. Het hoofdpersonage Viktor Vogelmans, zijn verloofde Valerie en buurvrouw Marie beleven er dan ook zeer aangename momenten. En avonturen om u tegen te zeggen.

Hostessen en adonissen

Het hotel is eigendom van Adonis Parospoupolos, een fervente Shakespeare fanaat, die zich graag in vol ornaat aan de gasten vertoont. Mooie sensuele hostessen treden vanaf het begin op de voorgrond. Zij geven aanleiding tot allerhande wellustige belevingen en sensaties van de hotelgasten. Ook aan adonissen is er geen gebrek.

Een mysterieus geheim


Maar er schuilt ook een mysterieus geheim op het eiland. Het eiland Kratos blijkt namelijk niet zomaar een eiland. Heeft namelijk hier en daar gelijkenissen met Jurassic Park en het mythologische verhaal van Adonis en Venus. Viktor Vogelmans en zijn nieuwe vriend André De Visser zoeken het uit en worden heerlijk gestraft.
Door samenloop van omstandigheden vallen alle puzzelstukken in elkaar. Dit mondt uit in de ontknoping tijdens een prachtig tafereel waardoor het verhaal op een passende wijze wordt afgesloten.

Hotel Adonis is fantasierijk

Hotel Adonis is een fantasierijk en ontspannend. Het is bovendien een taboeloze, sensuele, avontuurlijke en hilarische roman. Als lezer zul je ervan genieten én wellicht overwegen om op vakantie te gaan naar Kratos. (smiley)

Erik & erotische komische romans

‘Hotel Adonis *****’ is het vierde boek van erotisch komische romans van Erik Segers. Hij blinkt steeds meer in dit genre uit . Het verhaal is lekker vlot leesbaar en echt hilarisch.
Het verhaal bevat vele grappige woordspelingen, een beetje filosofie en een knipoog naar de actualiteit. De aanschouwelijke taferelen maken het geheel bovendien tot een boeiende leeservaring.  Maar de zinnenprikkelende stijl is nogal direct van vorm. Dit kan de lezer overdonderen. De liefhebbers van dit genre zullen er echter zeker van genieten.

Zelf heb ik het boek met plezier gelezen en regelmatig hardop gelachen.  Het leest bovendien als een trein. Een aanrader dus voor degene die van dit specifieke genre houden.

Meer boeken van Erik Segers:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *