Yvonne

Yvonne Dijkstra

Schrijven, lezen en verhalen vertellen is mijn passie. Zolang ik mij kan herinneren heb ik een levendige fantasie en zit mijn hoofd vol met verhalen.

Door blogs, columns en artikelen te schrijven heb ik een manier gevonden om deze verhalen met anderen te delen. Op mijn website deel ik alles wat ik in het leven met passie, gestuntel en humor doe en meemaak. Ook plaats ik regelmatig eenvoudige recepten die bij ons op tafel staan en ik schrijf maandelijks een column voor Tuinfo.nl welke ook op mijn site te lezen is.

Maar zoals in elk leven maakt iedereen moeilijke tijden door. Op mijn site vindt je daarom ook het verhaal over het verlies van mijn moeder, op jonge leeftijd, aan de gevolgen van Lewy Body Dementie. Met dit verhaal wil ik laten zien dat, hoe moeilijk het leven soms ook is, er is altijd een manier om mee om te gaan. Soms met veel verdriet, soms met humor, maar altijd met liefde.

Wie ik ben? Ik ben Yvonne, getrouwd, trotse moeder van twee kinderen. Ik woon in Groningen. Al iets meer dan veertig jaar geniet ik van elke dag. En ik hou er van om met een roze bril alles positief te bekijken! Naïef? Soms, maar zolang ik mijn roze bril op hou is dat niet erg!