Support ons met een kopje koffie

Zoals jullie kunnen zien staat er ineens rechtsboven op de website (en hieronder) een button ‘Schenk ons een kopje koffie’. Meer past er niet op deze regel, dus de uitleg volgt in deze blog.

Boekrecensies Blog advertentievrij

Zoals jullie ook hebben gezien, is het ons gelukt om de afgelopen jaren géén advertentie-inkomen te genereren. Dat is goed nieuws voor jullie, maar minder voor ons. Wellicht hadden we hier harder aan moeten trekken, maar we zijn geen advertentie-verkopers en besteden onze tijd liever aan boeken lezen en recenseren.

De enige advertenties die op de website staan zijn die van onze eigen tekstbureaus, blogs of websites.

Daarnaast hebben we wel een affiliatie-programma van Bolcom, en in een enkel geval een betaalde blogpost, om de kosten van de website eruit te halen.

Géén krimp- en graaiflatie

Alles is duurder geworden, alles wordt nog veel duurder. Helaas hebben wij hier ook mee te maken, want een hostingbedrijf doet het niet voor een kopje koffie en beveiligingssoftware al helemaal niet. Daarnaast zijn er ook bedrijven die sowieso de prijzen verhogen om gewoon mee te gaan met de flow. Gelukkig kunnen wij er voor kiezen om er niet aan mee te doen.

De website is de afgelopen jaren niet kleiner geworden, volgestouwd met advertenties of omgevormd tot betaalde diensten. Dat laatste zouden wij natuurlijk wel lekker vinden. Mooie boeken lezen, een recensie schrijven en er ook nog eens voor betaald worden. Yésss...

Een kopje koffie graag

Gelukkig vinden we een kopje koffie ook prima en er mag natuurlijk ook een gebakje bij. Je mag ons zelfs met enige regelmaat trakteren op een kopje koffie! Of schenk ons gerust zoveel koffie dat we al stuiterend door het leven gaan en sneller werken dan de beste tekstrobots.

Maar zonder gekkigheid. We gaan de lezer en de auteurs dus niet lastig vallen met advertenties, wél met de button om ons een kopje koffie te schenken!

Jouw support betekent dat we door kunnen gaan, ondanks dat de website veel duurder is geworden, en nog steeds advertentie-vrij kunnen blijven.

Nu, aan de koffie. En alvast hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *