Kopje koffie exit maar Bol blijft

BoekenBoeken

Twee weken geleden begonnen we met een nieuw idee om aan de lezers, uitgeverijen, auteurs en selfpublishers een ‘kopje koffie’ te vragen als support. Middels de website Ko-fi. Helaas, helaas, Ko-fi werkte niet voor Ideal betalingen, alleen voor betalingen rechtstreeks vanaf Paypal.

Mogen wij bedanken voor de kopjes koffie

In ieder geval bedankt voor de vijf donaties die we hebben mogen ontvangen en het dubbele aantal pogingen van de gulle gevers die helaas zijn teruggestort door Paypal. Zo ver als wij dit te horen kregen…

Dank voor de moeite en dank voor de support.

En nu?

We gaan ons even verdiepen in een andere mogelijkheid die bovenal gebruiksvriendelijk en betrouwbaar moet zijn. Maar het valt nog niet mee, want crowd-funding, of om donaties vragen, is ineens helemaal ‘in’ en er is een wildgroei onder de platforms die dit aanbieden. Bovendien zijn de meesten echt niet filantropisch en blijft er veel aan de strijkstok hangen, en dan hebben we het nog niet eens over de transactie-kosten die Paypal, Stripe of Ideal berekent.

Bol.com affiliatieprogramma

We houden het voorlopig maar even op de kruimeltjes die we krijgen van Bol.com middels hun affiliatieprogramma. Indien de lezer een boek, of een ander product, aanschaft via deze website, krijgt Boekrecensiesblog hier 2% van. Dit brengt jaarlijks een leuk extraatje op als bijdrage in de kosten van de website.

Mocht iemand een leuk idee voor ons hebben, laat het ons gerust weten. Dan gaan wij intussen mooi door met boeken lezen en recensies schrijven. En koffie drinken natuurlijk…. maar dan anders :>(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *