The Little Bookshop – Boekhandel in Frankrijk

Lieve lezers, dit keer geen recensie of blog over boeken. Maar nieuws over mijn boekhandel. Sinds 1 februari is mijn boekhandel The Little Bookshop geregistreerd en sinds 11 april officieel open.

Helaas ligt de winkel niet om de hoek dus als je benieuwd bent, moet je “even” naar Frankrijk. Maar wie weet tijdens je vakantie! Als je in de buurt van Rennes (Bretagne) bent, kom gerust langs om hoi te zeggen!

Hoe is het om je eigen boekhandel te hebben? Het eerste dat te binnen schiet: een droom die uitkomt. Daarnaast, veel werk. Het is een project van bijna twee jaar geweest vol met afspraken, plannen, teleurstellingen, vreugdedansjes en noem maar op. En het is dan eindelijk gelukt!

Foto The Little Bookshop

The Little Bookshop

The Little Bookshop is een Engelstalige boekhandel in het centrum van Rennes met veel kinderboeken, YA-boeken en boeken die helpen met het leren van Engels. Ook is er een selectie voor volwassenen, klassiekers en tweedehands. Om het helemaal voor iedereen te maken, vind je er ook kaarten, notitieboekjes, spelletjes en jawel… Tony Chocolonely. We moeten toch wat Nederlands verkopen! 

We hebben al veel positieve reacties gehad en zelfs de eerste bestelling voor een school! Volgende maand (juni) komen we ook in een tijdschrift met een kleine introductie voor een nieuwe onderneming in Rennes. Op dit moment zijn we druk bezig om te kijken hoe we leesclubs, voorleesdagen en spelletjes-avonden kunnen organiseren. Hier is veel vraag naar, maar met 22 m² moet je alles eerst goed plannen voordat je iets kan beginnen. Ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen! Mocht je nog meer willen lezen, dan kan je altijd even op de website kijken thelittlebookshop.fr en ik publiceer ook regelmatig op Instagram en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *