Nóg meer lezen in 2024!

Het hele team van Boekrecensiesblog wenst u een fijne jaarwisseling en alvast een goed 2024. Gaan we nóg meer lezen in het nieuwe jaar? Jáááá!

1000 boekrecensies!

Afgelopen jaar was een feestje voor ons. In juli bereikten we namelijk de 1000ste recensie. Dit was een bijzonder moment. Duizend recensies!! Dàt werd een zeer uitvoerige blog:

En nog meer nieuws:

En dan hadden we nog een feestje: het eerste kinderboek van Noortje de Kok en het tweede boek van Selina!

En tot slot nog meer goed nieuws: In 2024 komt het nieuwe boek van Astrid Habraken uit en opent Lysanne een boekenwinkel in Frankrijk. En Yvonne is trouwambtenaar geworden!

Het minder goede nieuws voor 2024:

Prijzen en prijzen stijgen maar. Ook voor ons… De website behoeft steeds meer upgrades en beveiliging en dat is allesbehalve gratis. We zijn geen bedrijf, beste mensen. We zijn gewoon acht blogsters en enkele gastbloggers die gewoon kei-veel lezen en keihard werken!

Daarom lieve lezers en auteurs: support ons! Schenk ons een kopje koffie (onderstaande Tikkkie scannen, de rest gaat vanzelf) of doe je boodschappen VIA ONZE WEBSITE bij Bol.com. Je hebt geen idee hoe blij je daar ons mee maakt! En geen zorgen: wij zien niet wát je koopt.

Onze goede voornemens:

Met enige regelmaat heeft het team van Boekrecensiesblog een online-vergadering. We wonen namelijk nogal ver uit elkaar, van Friesland tot en met Frankrijk, zeg maar. In de vergadering bespreken we wat er nog allemaal moet veranderen/verbeteren aan de website en hoe we lezers nog meer kunnen enthousiasmeren en auteurs in de spotlights kunnen zetten.

Het nieuwe jaar 2024!

In het nieuwe jaar zullen we enkele dingen anders gaan aanpakken, maar voor de lezers zal dit alleen maar positief uitpakken. Geen storende reclames en pop-up menu’s kennen we niet.

Wij zijn vastbesloten om in 2024 een flinke stapel goede boeken te lezen en te recenseren. Van hilarische romans tot meeslepende thrillers. Alle genres!

Aan de auteurs:

Aan alle geweldige schrijvers daarbuiten: jullie zijn onze helden! Blijf alsjeblieft die fantastische verhalen uit jullie pen toveren. Jullie geven ons lezers de kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en ons te verliezen in jullie mooie en interessante verhalen.

Jullie in de spotlights? Interviews, ‘Tip van de week’ , alles is bespreekbaar. Neem hiervoor contact op per email.

Dus, haal die leesbril tevoorschijn, zet een pot thee of koffie, lees en geniet! Het nieuwe jaar wordt geweldig, voor ons allemaal.

Happy New Year, Happy reading!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *