Boekenweekgeschenk 2024 kopen!

Een familiair feest: Het Boekenweekgeschenk van 2024! Het is weer die tijd van het jaar – de Boekenweek! Een feest voor alle boekenliefhebbers, want als je een boek koopt, krijg je het boekenweekgeschenk erbij. Yes!

Maar wat maakt dit jaar de Boekenweek zo speciaal? Net als alle andere jaren. het kleine dunne boekje dat je bij de aanschaf van een boek krijgt. Sommige mensen hebben de héle serie die inmiddels wel een plank in de boekenkast in beslag zal nemen.

Traditioneel verzamelen!

Het Boekenweekgeschenk is een traditie die teruggaat tot 1932 in Nederland. Het initiatief werd gestart door de CPNB (Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek) als een manier om het lezen van boeken te bevorderen. Het eerste Boekenweekgeschenk werd geschreven door de Nederlandse auteur D.G. (Dimitri) Th. van Wijckerslooth en had de titel “De man zonder uniform”. Sindsdien is het een jaarlijks terugkerend evenement geworden, waarbij elke editie een nieuw boekenweekgeschenk wordt uitgegeven, geschreven door een speciaal uitgekozen auteur.

Family First

Dit jaar draait alles om de beroemde familie Chabot. Als je de afgelopen jaren de media hebt gevolgd, dan heb je vast wel eens iets over hen gehoord. De familie Chabot, bekend om hun excentriciteit en talenten, heeft de harten van velen veroverd. En nu geven ze een kijkje in hun huiselijke leven, in de vorm van een onweerstaanbaar boekenweekgeschenk.

De meningen over dit familie-feestje zijn verdeeld, maar lees en oordeel zelf, zou ik zeggen.

Literatuur = houden van

Het boekenweekgeschenk van dit jaar is niet zomaar een verhaal. Het herinnert ons eraan dat literatuur vooral over mensen gaat die van elkaar houden en met elkaar zijn verbonden. Verhalen verbinden!

Dus, haast je naar je favoriete boekhandel en grijp je exemplaar van het boekenweekgeschenk van 2024! Laat je meeslepen door de wereld van de familie Chabot en vier de Boekenweek op een onvergetelijke manier.

Het geschenkje gemist? Koop snel, via onze website natuurlijk, een boek bij Bolcom. Met de support middels 2% affiliaties zijn wij blij!

Wil je alleen het boekenweekgeschenk? Dat kan ook, maar dan moet je er wel 100 kopen. Bolcom denkt groot. Op zich wel een leuk idee voor Verenigingen, Stichtingen, Clubs of familiereünies. De familie Chabot zal zelf vast ook een hele lading in huis hebben om uit te delen. :>)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *