Lekker op vakantie met ‘Duingras’

Wende heeft tijd nodig om te bedenken wat ze nu echt wil met haar leven. Het is namelijk net uit met haar vriendje en ze is gestopt met haar studie. Ze vertrekt naar een waddeneiland voor een vakantie van twee weken, even heerlijk uitwaaien. ‘Duingras’ van Jackie van Laren is het eerste boek in de Eilandliefde-serie.

Twee weken spontaan op vakantie om haar gedachten weer op een rij te krijgen. Dat lijkt Wende wel een goede beslissing. Bastiaan heeft het plotseling uitgemaakt en wat ze nu precies wil studeren, weet ze ook niet echt. Op het waddeneiland heeft ze alle tijd om hierover na te denken.

Nieuwe vrienden

Het eiland is klein en het duurt niet lang voordat ze vrienden heeft gemaakt met Vincent, de surfer, en zijn beste vriend Axel, de eigenaar van strandtent Grote Vis. Ondanks dat ze beste vrienden zijn, kunnen ze niet nog meer van elkaar verschillen. Vincent is spontaan en een echte flirt, Axel is daarentegen een brombeer. En toch beginnen de vlinders rond te fladderen in Wende’s buik door Axel met zijn bruine krullen en kuiltje als hij eindelijk lacht.

Tijd om na te denken?

Ze ging weg om na te denken, maar wat als ze hier toch de liefde van haar leven vindt? Dat kan toch niet? Ze weet immers nog steeds niet wat ze wil met haar leven. En dan staat Bastiaan opeens voor haar hotel. Heeft ze nog een kans met Axel of is het afgelopen? Is het eigenlijk wel een goed idee om verliefd te worden op iemand die zo ver weg woont?

‘Duingras’ is een luchtig verhaal dat je zo in één keer uitleest. Het is een heerlijk boek voor de zomervakantie vanwege de down to earth schrijfstijl van Van Laren. Daarnaast zijn de korte intermezzo’s ook een leuke afwisseling in het boek. Tijd voor het volgende deel in de Eilandliefde-serie!

Meer feelgood romans van Nederlandse bodem
Opstaan
De mooiste dag van je leven
19% kans op geluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *