‘Opstaan’ van Jackie van Laren

Opstaan’ van Jackie van Laren gaat over een luxe leventje, aan de zijde van een rockster. Wie wil dat nou niet?  

Wereld beroemde rockster 

Anne heeft het eindelijk voor elkaar. Ze is de grote liefde van Rockster Rory Maquary. Wat kan er nu nog mis gaan? Wanneer na een stormachtig jaar hun relatie eindigt, stort Anne in. Ze huilt even flink uit en … vertrekt! 

Idyllisch eiland 

Samen met haar vriendin Georgie, begint ze een restaurant op het eiland St. Mary’s. Het hoofdeiland van de Britse Scilly-Eilanden. Met hard werken en veel afleiding probeert ze niet meer aan Rory te denken.  

Wanneer Geaorgie besluit een beroemde kok uit te nodigen om te komen koken in hun restaurant, wordt ze onverwachts geconfronteerd met haar verleden.  

Afwisselende verhalen 

In het eerste deel van ‘Opstaan’ wisselen de verhalen van Anne en Rory elkaar af. In de hoofdstukken over Rory, leer je hem en zijn rockster leven kennen. Al snel blijkt hij helemaal niet zo’n echte rockster te zijn. Hij heeft genoeg van het wilde leven. En hij mist Anne… 

Wanneer Rory de kans krijgt om er tussen uit te gaan, weet hij niet hoe snel hij zijn koffers moet pakken. Ook al betekent dit dat hij zijn zoontje een lange tijd niet zal zien. Maar hoe erg is dat?  

Groots en meeslepend leven 

Alle hoofdpersonen in dit boek, hebben een groot en meeslepend leven gehad waar velen alleen maar van kunnen dromen. Dit leven blijkt lang zo fantastisch niet te zijn als in al die dromen.  

Het geluk blijkt ook in deze feelgoodroman, te zitten in de liefde. En in de kleine dingen van het leven. Het idyllische eiland St. Mary heeft alle ingrediënten in zich om de liefde weer te laten groeien.  

Als lezer zou je het liefste de boot willen nemen en een kamer boeken op het eiland. Om vervolgens te zien hoe de liefde heel wat stormen kan overwinnen en om te genieten van alle heerlijke lokale gerechten die in dit boek ‘geserveerd’ worden. Een heerlijk boek om gewoon ontspannen van te genieten!  

Trackbacks & Pings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *