Voordeelboekenonline: lekker duurzaam!

Op Internet zie je het steeds vaker: de mogelijkheid om beschadigde producten te kopen die verder nog prima functioneren. Zo ook met voordeelboekenonline. Zij bieden boeken aan die een kleine beschadiging hebben voor een zeer gunstige prijs. Een prima duurzaam idee dus.

Voordeelboekenonline

Deze goedkope boeken onlinewinkel biedt dus beschadigde maar ook nieuwe boeken. Het aanbod is erg groot; meer dan 16.000 titels, waaronder ook veel goedkope kinderboeken, en daarnaast ook nog puzzels. Er is een onderverdeling gemaakt zodat je als klant kunt lezen in welke mate het boek beschadigd is. Dit kun je vinden onder het knopje: conditie.

Beschadigde boeken

De ene lezer vindt het vreselijk als een boek vouwtjes heeft of een ingedeukt hoekje, de ander geeft er niets om. In de fysieke boekenwinkels zie je ze wel eens liggen op een speciaal tafeltje. Het is mij al vaker overkomen dat ik daar boeken van kocht en echt moest zoeken naar de beschadiging. Of de beschadiging was wel degelijk zien, maar dit was hét boek waar ik al een tijdje naar zocht.

Het is dus maar net in hoeverre je het erg vindt als het boek niet meer 100% perfect is. Indien je die eis laat vallen, dan scheelt het je enorm in je portemonnee, dat is één ding dat wel zeker is en voor velen kan het de reden zijn om toch een beschadigd boek te kopen.

Conditie

Voordeelboekenonline hanteert verschillende categorieën om de koper goed te informeren over de conditie van het boek:
– Licht beschadigde boeken, deze boeken hebben uiterlijke beschadigingen zoals een kras of scheurtje in de kaft of een omgevouwen pagina in het boek.  Geen misdrukken of bindfouten. 
– ‘Voordeelboeken’. Nieuwe onbeschadigde boeken met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
– Ramsjpartijen. Dit zijn restpartijen van uitgevers die wij voordelig kunnen inkopen en die wij u voor een lage prijs kunnen aanbieden.
 
De boeken zijn nog steeds prima leesbaar want daar gaat het uiteindelijk natuurlijk wel om.

Duurzaam

Bij Boekrecensiesblog waarderen wij duurzaamheid en initiatieven om de wereld een beetje ‘groener’ te maken. Verspilling is in onze ogen niet meer acceptabel. Daarnaast hebben we een grote liefde voor bomen, dat zal jullie vast wel zijn opgevallen. Je zou natuurlijk de keuze kunnen maken om helemaal geen boeken meer te kopen die gemaakt zijn van papier. Maar die discussie is lastig want niet iedereen vind het prettig om digitale boeken te lezen of is hiertoe in staat.

In ieder geval juichen we dit initiatief toe en wensen boekenvoordeelonline heel veel succes. We hopen dat er geen enkel boek meer wordt verspild en ieder beschadigd boek toch wordt verkocht. Zero waste, gaat dat lukken? Vast wel, want wij hebben er al een paar gekocht. Nu is de keuze voor jou nog uit 15.992 titels. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *