Lady killers: twee dodelijke spannende verhalen

‘Ladykillers’ is geschreven door de Bilzense thrillerauteur Anja Feliers die onlangs haar tienjarig jubileum vierde. Feliers is in Vlaanderen bekend omwille van haar boekenreeks omtrent de psychologe Kathleen Verlinden. Ook in haar nieuwste roman ‘Carte blanche’ staat dit personage weer centraal. Dat in tegenstelling tot haar al even spannende boek ‘Lady Killers’ waarin we in twee afzonderlijke verhalen, twee aantrekkelijke vrouwen ontmoeten die er voor hun beoogde doel niet van afzien om over lijken te gaan.

Wreek mij

Het eerste verhaal gaat over de kloeke zussen Liesa en Emma die samen besluiten een café te bezoeken. Daar slaat Liesa de charismatisch aandoende Ron aan de haak, die haar meteen weet te overhalen om mee te gaan naar zijn thuis. Al in de lift van het appartement, ontlaadt de erotisch spanning tussen de twee zich in een stevige potje vrijen. Liesa heeft echter een dubbele agenda. Samen met haar zus Emma beraamt ze immers een plan om de zogezegd onbekende Ron zijn verdiende loon te kunnen geven.

‘Ze walgde als ze dacht aan de intieme handelingen die ze deze man had laten doen.’

Naakt in ‘Ladykillers’ !

Een gelijkaardig voorval doet zich eveneens voor in het tweede deel van het boek. Daarin ontmoeten we de knappe dame Louise die haar oogje heeft laten vallen op haar collega Sam. Tijdens een feestje aan een boerderij komen haar stoutste dromen in vervulling. In een paardenstal hebben Sam en Louise seks met elkaar:

‘We zullen all the way gaan. Zoals ik had gehoopt maar niet verwacht’

Er is wel een probleem. Sam is immers getrouwd met Ilse en heeft ook nog eens een affaire met Louises hartsvriendin Anne. Zal het Louise lukken om Sam toch te kunnen krijgen? Hoe ver ga je voor de affectie van een man?

‘In Lady killers’ lees je over pittige romances, weemoed en moord. Kortom, een aanrader voor thrillerliefhebbers die niet terugdeinzen voor een dosis erotiek.

Voor meer informatie over de schrijfster en het geheim van haar succes, zie onderstaande link:

https://www.tvl.be/nieuws/schrijfster-anja-feliers-viert-10-jarig-jubileum-met-dynamische-wandelroute-in-lanaken-106523

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *