Ciao Charly – Annette van Zuijlenkom

De roman ‘Ciao Charly’ is een echte feelgoodroman voor de zomer. Je krijgt direct zin in terrasjes, zonnig weer en een vakantieliefde!

Ciao Charly

In ‘Ciao Charly’ van Anette van Zuijlenkom wordt je meegenomen in het leven van Charly. Na een roerige tijd besluit ze de zomer door te brengen in het huis van haar tante in Toscane. Alleen! Weg van alle bekenden en zeker ver weg van haar broers.

Om in Italië te komen rijdt ze mee met Milton, de zoon van een vriendin van haar tante. Wat een ‘verplicht’ ritje samen lijkt, wordt al snel een zeer aangename reis. Want voordat Charly het zelf in de gaten heeft, geniet ze niet alleen van het uitzicht onderweg, ook haar chauffeur blijkt best een meevallertje te zijn.

Zomerse roman vol liefde

Maar zodra Charly en Milton in Toscane aankomen weet Charly het zeker: Milton is geen haar beter dan haar broers. Wat hij onderweg in Oostenrijk heeft gezegd en vooral heeft gedaan, laat maar weer eens zien dat alle mannen hetzelfde zijn.

Charly besluit zich op haar schilderopdrachten te storten en geniet volop van het Italiaanse leven. Al snel ontmoet ze twee mannen waar ze verliefd op zou kunnen worden. Maar om de één of andere reden kan ze maar niet kiezen tussen deze twee mannen.

Anonieme uitnodiging

En dan krijgt Charly een anonieme uitnodiging voor een weekend in Venetië van één van de mannen die ze de laatste tijd ontmoet heeft. Wie wacht daar op haar? En kan ze dan eindelijk het verleden loslaten en het vertrouwen in mannen, de liefde en in haarzelf terug vinden?

Een heerlijke zomer roman

‘Ciao Charly’ is een heerlijke zomerse roman. Zodra je begint te lezen wil je zelf ook je koffers pakken en vertrekken naar Italië. Het is Anette van Zuijlenkom gelukt om je als lezer bijna jaloers te maken op het vrije leven in Italië. Met al het heerlijke eten, de warme dagen en de zwoele zomeravonden waarin de lucht knettert van de romantiek.

Maar naast al deze positieve gevoelens, fladderende vlinders en warme zonnestralen, blijkt ook uit deze feelgoodroman hoe belangrijk het is om in jezelf te geloven. Laat andere je leven niet beïnvloeden en luister naar je gevoel. Pas dan vind je de liefde. Niet alleen voor een ander, maar ook voor jezelf!

Meer zomerse feelgoodromans:

Wil je nog meer zomerse liefde? Lees dan ook ‘Dromen van Italië’ van Nicky Pellegrino of ‘Stranddagboek’ van Emily Henry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *