BERNINA Overlockboek – Jo Leichte, Susan Beck en Jill Danklefsen

Bernina is een Zwitsers merk dat al meer dan 120 jaar bekend staat als fabrikant van borduur-, naai-, en lockmachines van hoogwaardige kwaliteit.

BERNINA Overlockboek

Een handig naslagwerk dat geschikt is voor iedereen die graag met een overlockmachine werkt. Het boek is door de spiraalbinding makkelijk open te leggen en overzichtelijk ingedeeld. Het boek bevat basistechnieken die iedere eigenaar van een lockmachine eigenlijk onder de knie moet hebben, pagina’s om zelf aantekeningen op te maken en extra tips voor bijzondere toepassingen.

Onmisbaar

Voor boekrecensente Marga is dit boek onmisbaar. Kleding ontwerpen en mode-items maken zijn voor haar een dagelijkse bezigheid. Werkt ze niet aan een Chanel-jasje voor zichzelf, dan zit ze toch zeker urenlang te freubelen op een outfit voor Cosplay of Comic Con. Een lockmachine is dan echt geen overbodige luxe.

Inspirerend

Dit naslagwerk bestaat al een aantal jaren, toch is er nog steeds heel veel vraag naar vanwege de duidelijke uitleg, het stekenoverzicht en de toegankelijke voorbeelden en algemene maar ook zeer waardevolle informatie. Om dit boek te gebruiken hoef je niet in het bezit te zijn van een lockmachine van het merk Bernina.

Conclusie:

Ben je op zoek naar een handig boek dat je helpt bij het gebruik van een overlockmachine, dan is dit een echte aanrader. De lay-out is wellicht een beetje oubollig, de inhoud is dat zeker niet. Het boek bevat veel waardevolle informatie en handige tips!

Productspecificaties:

  • Aantal bladzijden: 148
  • Uitgever: Bernina
  • Taal: Nederlands

Dit boek is eenvoudig te bestellen via deze link: Matri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *