Tromgeroffel voor boekrecensiesblog!

Interview op Blogtrommel. Daar mogen we trots op zijn. Leuke vragen van Blogtrommel over ons Blog. Lees en geniet, een beetje.

Gedreven bloggers honderduit laten vertellen over hun eigen blogproject. In een notendop is dat het opzet van deze interviewreeks. Deze keer zijn de vragen voor Marga, het gezicht van Boekrecensiesblog.nl.

Lees het complete interview

Blogtrommel: een leuke vraag met meerdere antwoorden:

Geef één goede reden waarom iederéén je blog zou moeten bezoeken.

M: Boeken lezen is een ontspannen bezigheid en het maakt je een slimmer mens. Oeps, zijn dit er twee? Ons blog helpt je te kiezen als je twijfelt over de aanschaf van een boek of als je ergens specifiek naar op zoek bent.

Ook is het leuk om een recensie te lezen als je een boek al uit hebt. Een stukje analyse of
nieuwsgierig zijn wat een ander ervan vond. Oeps, zijn dit er weer twee? 😉

Een blog is nooit statisch. Er is een continue verandering die ik liever: verbetering noem. Stilstand is achteruitgang, geldt vooral voor bloggen.

En nog een vraag: Gastbloggers welkom

Ik weet dat jullie op nog op zoek zijn naar gastbloggers om het team te versterken. Dit is je kans. Doe gerust een oproep aan de gastblogger van je dromen.

M: Enthousiaste gastbloggers zijn van harte welkom. We hebben een klein groep (6 schrijfsters en 1 dichter) en hebben er veel plezier in. Het onderlinge overleg is gemakkelijk en relaxed. Er zijn geen eisen of verplichtingen, behalve dan dat we goede recensies verwachten. In ruil hiervoor bieden wij een pagina voor zelfpromotie en naamsbekendheid.

Gastrecensies zijn mogelijk maar een vaste deelnemer worden ook. Het helpt dan echter wel als we enthousiast zijn over jouw recensies en jouw graag in de groep erbij hebben.

Meer ons over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *