Kruimeltaart – Christelle Huet Gomez

33 Recepten voor taarten en cakes

Er gaat niets boven een heerlijk stukje taart. En bij voorkeur heeft dat stukje taart een krokante bite, een zachte vulling en een fruitig zuurtje. Oh Yeah, het water loopt mij al in de mond. 

Receptenboekje

Herkenbaar? Dan is het receptenboekje: Kruimeltaart, echt iets voor jou! In dit handzame receptenboekje staan 33 recepten van, hoe kan het anders, kruimeltaarten. Recepten van heerlijke taarten met foto’s waar je van gaat watertanden. De lay-out is om door een ringetje te halen. Heerlijke fris witte bladzijden, prachtige foto’s en overzichtelijke recepten. Door deze opmaak krijg je naast zin in taart, ook de moed om de keuken in te gaan. Want door de eenvoud lijkt een smakelijke en zelfgebakken kruimeltaart ineens niet meer zo moeilijk. 

Uitgeprobeerd

Al een groot aantal kruimeltaarten zijn hier de oven uitgerold en met zeer veel smaak opgegeten. De benodigde ingrediënten heb je standaard wel in huis en de overige kun je bij elke supermarkt kopen. Wederom geen excuus om niet aan de slag te gaan. Favoriet hier is de appel en zwarte bes kruimeltaart. Zowel vanwege de smaak, maar ook door de makkelijke ingrediënten. De combinatie van de zoete kruimellaag met het friszure van de appels en de zwarte bessen zorgen ervoor dat je na een taartpunt nog een stukje wilt, en nog één, en nog één… 

Kortom, gewoon een heerlijk receptenboekje voor de echte taartenliefhebber. Heb je nog maar weinig ervaring met taarten bakken, maar wil je indruk maken met je eerste eigen gebakken taart? Met de tips over de basis van het bakken van een kruimeltaart op de eerste bladzijde gaat het je zeker lukken!  

Trackbacks & Pings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *