Ik kies voor jou – Annette van Zuijlekom

‘Ik kies voor jou’ is voor alle liefhebbers van Nederlandse feelgoodromans waar je blij van wordt. Feelgoodromans die gewoon heerlijk zijn om te lezen. Deze feelgoodroman van Annette van Zuijlekom speelt zich af in Rotterdam en gaat over oude liefde, nieuwe kansen en een onzekere toekomst waarin familie erg belangrijk blijkt te zijn.

Ik kies voor jou is een net even andere feelgoodroman

Net als de andere twee romans die ik van Annette van Zuijlekom gelezen heb, is het haar met dit verhaal ook gelukt om een niet standaard feelgood verhaal te vertellen. Ja zeker, het begint met een jonge meid die na een moeilijke tijd en verbroken relaties een andere carrière is begonnen en totaal niet op liefde zit te wachten. En al helemaal niet met haar ex Lex.

Creatieve manier van schrijven

Het net even anders zit vooral in de keuze van de locatie (Rotterdam), de gekozen nieuwe carrière van hoofdpersonage Jules (runnen van een babywinkel) en de toch wat bijzondere en totaal niet verwachte wending die dit verhaal neemt.

‘Ik kies voor jou’ is alweer de derde roman van Annette van Zuijlekom die ik gelezen heb en mag recenseren. Binnen ‘no time’ heb ik het uitgelezen en was wederom verrast door de creatieve manier van schrijven van Annette.

Nederlandse feelgood-auteur die je blijft boeien

Juist die net even andere, minder voor de hand liggende keuzes, die Annette maakt voor haar romans, maakt dat ook ‘Ik kies voor jou’ een feestje is om te lezen. Het verhaal maakt je nieuwsgierig, aan het lachen maar geeft je ook een brok in je keel wanneer hoofdpersonage Jules een keuze ‘moet’ maken tussen familie en haar grote liefde.

In ‘Ik kies voor jou’ groeit liefde stapje voor stapje

En wanneer Jules eindelijk haar keuze heeft gemaakt, lacht het geluk haar toe. Met kleine stapjes tegelijk krijgt ze weer vertrouwen in de toekomst en durft ze steeds beter haar eigen gevoel te volgen. Zonder bemoeienis van anderen weet ze heel goed waar ze écht gelukkig van wordt en leert ze dat je grote liefde, familie maar vooral jezelf de belangrijkste personen in het leven zijn.

Meer lezen van Annette van Zuijlekom?

Inmiddels heeft deze Nederlandse auteur meerdere boeken uitgebracht. Lees ook de recensies van ‘Ciao Charly’ en ‘Leuk bedacht’ op onze site. Met deze originele en heerlijke feelgoodromans is Annette van Zuijlekom een Nederlandse feelgood-auteur die absoluut niet in je favorietenrijtje mag ontbreken. Ik kan niet wachten op haar volgende boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *