Een onverwachte kerst

Een onverwachte kerst’ is een heerlijke feelgoodroman voor tijdens de feestdagen. Deze feelgoodroman van Natalie Cox geeft je direct dat warme kerstgevoel wat je in de koude decemberdagen wilt hebben.

Een onverwachte kerst

De titel van deze kerst feelgoodroman maakt direct al duidelijk dat de kerstdagen van hoofdpersonage Charlie anders worden dan ze had verwacht. Of hoopt. Want Charlie houdt niet van de kerst. Nee, ze verstopt zich deze dagen het liefste in haar eigen appartement. Achter de televisie met een heleboel slechte snacks.

Een eenzame kerst

Wanneer je relatie kort voor de kerst uitgaat, je moeder achter echtgenoot nummer zoveel aan gaat richting een tropisch oord en je vader in het buitenland woont, dan valt er ook weinig kerst te vieren. En Charlie was al nooit fan van de kerst. Behalve dan van de extra vrije dagen. Met niemand om haar heen om kerst te vieren wacht Charlie een eenzame kerst.

Nog meer rampspoed

Alsof het allemaal niet erg genoeg is vindt er ook nog een ontploffing plaats in het appartementencomplex. Charlie haar appartement wordt onbewoonbaar verklaard. Dat wordt geen kerst op haar eigen bank.

Kerst vieren in een hondenopvang

Gelukkig kan ze bij haar nicht Jez terecht. Maar of Charlie daar nu echt blij van wordt. Jez heeft namelijk een hondenopvang. En Charlie houdt absoluut niet van honden. Tel daar nog een arrogante lokale dierenarts en een vreemde hondenbaas bij op en het kerstdrama is compleet…

Een heerlijk kerstgevoel

Natalie Cox heeft een heerlijke, luchtige en humoristische manier van schrijven. Met ‘Een onverwachte kerst’ heeft ze bij mij het kerstgevoel in elk geval goed geraakt. Binnen een paar avonden heb ik dit boek uitgelezen. Deze kerstfeelgood is dan ook een echte aanrader voor alle kerst-liefhebbers. Of je nu wel of niet van honden houdt, het maakt niet uit. Het boek heeft genoeg ingrediënten om iedereen in de kerststemming te brengen!

Nog meer kerst-romans en feelgoodromans:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *