Fjorden hebben humor – gratis E-book

‘Fjorden hebben humor’ is een E-book dat je gratis kan downloaden vanaf de website: PaardenColumns. De verhalenbundel is geschreven door Marga van der Vet. De meeste foto’s zijn gemaakt door Jenna van der Vet.

PaardenColumns

De website PaardenColumns is een website voor paardenliefhebbers. Het bestaat uit blogs met columns, informatieve artikelen, gastblogs en vele series. Alle columns en artikelen gaan voornamelijk over de relatie tussen mens en paard. Hoe gaan wij met onze paarden om en hoe geven wij hen de beste zorg? Hoe lossen we problemen op of hoe halen we het beste uit onze geliefde paarden en pony’s? Informatie delen is het doel!

Gastbloggers welkom

Hou jij niet alleen van paarden maar schrijf je ook graag over paarden en pony’s? Wij nodigen jou uit om mee te doen. PaardenColumns is een blog waarop leuke columns of artikelen worden geplaatst. De column mag gaan over alles wat met paarden te maken heeft. Of het nu over een manege-pony gaat of over een Very Important Paard, het maakt ons niet uit. Of misschien heb je wel een mooie column over een buitenrit of een spannende wedstrijd? Laat ons mee genieten!

Een lang artikel mag ook. Kom maar op met een mooie stelling, betoog of heet hangijzer dat ons flink aan het denken zet. Of wellicht kun je iets vertellen over een specifieke tak van de paardensport.


Zolang het paard (of de pony) maar centraal staat en op een manier waarvoor wij staan, namelijk: respect voor dit edele dier, hoe mooi, lelijk, jong, oud, succesvol of niet-succesvol, hij, zij of het ook is.

Fjorden hebben humor

Dit gratis E-book gaat specifiek over fjordenpaarden. Fjordenpaarden zijn de pony’s die oorspronkelijk uit Scandinavië komen maar in Nederland erg geliefd zijn vanwege hun gemakkelijke karakters. Dit maakt de pony’s zeer geschikt als gezinspony of voor beginners en gehandicapten.

De columns zijn natuurlijk ook heel leuk voor paardenliefhebbers die hun hart hebben verloren aan een ander ras. Het E-book is een origineel geschenk voor specifiek fjordenpaardenliefhebbers maar ook voor paardenliefhebbers in het algemeen.

De columns gaan over Fjordencentrum Westerwolde, een kleinschalige fjordenpaardenfokkerij van ondergetekende en Jenna van der Vet. Ze beslaan de lange periode van 2005 tot en met 2022. Fjorden hebben humor, maar de columns hebben natuurlijk ook veel humor! Lees en geniet.

Gratis te downloaden:

Nogmaals de download link: E-BOOK Fjorden hebben humor

Paardengroetjes, Marga van der Vet

Nog meer over paarden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *