Jouw advertentie hier?

Wil jij een advertentie op onze website? Daar valt over te praten dus mail ons gerust. Maar eerst zullen we nog even vertellen hoe wij werken:

Wie, wat, hoe en waarom?

Op deze pagina lees je alles over Boekrecensies Blog, wie wij zijn, hoe wij boeken recenseren en wat je kan verwachten als je met ons contact opneemt. Daarbij melden we graag nog even met trots dat we al bijna vijf jaar bezig zijn en inmiddels 780 recensies en blogs hebben geschreven. En we zijn het nog lang niet zat. Sterker nog: we zijn enthousiaster dan ooit!

Maar wij zijn wel kieskeurig…

Helaas voor de prijsbewust-, prijsbeslist- of prijswijs-vechters, casino’s, loterijen, ik-koop-jouw-auto-nu, of multilayer-traagschuim-matrassen-verkopers, jullie hoeven ons niet te mailen… Onze website gaat namelijk over boeken en lezen. We willen onze lezers niet wegjagen met advertenties die er niet toe doen.

En we willen onze lezers ook niet lastig vallen met overbodige Google Ads, pop-up menu’s of hen begraven onder nieuwsbrieven.

Principes kosten geld, maar we worden gelukkig terugbetaald door een-beetje-Bolcom, waardering en vertrouwen in onze website. Iets waar we héél erg trots op zijn en best wel vaak zeggen. Ahum…

Wie is wèl welkom?

We verwelkomen advertenties van: uitgeverijen, self-publishers, boekenwinkels, online boekenshops, bibliotheken, tekstbureau, leesclubs, coach voor schrijvers etc. Alles waar de lezer van onze website iets aan heeft en dat zodoende een win-win-win situatie is voor allen.

Doelgroep Boekrecensies Blog

Ons publiek en onze doelgroep spreekt voor zich. Deze website wordt gelezen door mensen die van lezen houden. Haha, dat kan natuurlijk iedere website beweren, maar in ons geval is het toch echt zo. Onze lezers zijn jong en oud en verder hoeven we het niet te weten. We lezen natuurlijk wel de statistieken maar we zijn niet Google-Analytics-verslaafd. Zodra je dat namelijk bent, ga je schrijven voor de cijfers en aantallen in plaats van eigen unieke content.

Liever delen we onze passie voor boeken en komen maatschappelijke problemen of trends ook aan bod. In onze blogs gaan we dus vooral voor de inhoud en niet om Google gelukkig te maken.

We groeien zonder te groeien, zoals zo mooi te lezen is in dit boek:

Jouw advertentie op Boekrecensiesblog!

Om een lang verhaal kort te houden: adverteerders zijn welkom. Nou ja, een paar dan en die bieden we dan ook een mooie blog op de website of een plaatsje op de voorpagina.

Tot snel! En aan ieder ander: wij wensen jullie een goed weekend met een goed boek!

Nu we het toch over onszelf hebben :>)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *